Vestjydsk Bogføringsbureau ApS
Præstevænget 3, Guldager
6710 Esbjerg V
Tlf. 75 11 69 88
E-mail gr@revisorgade.dk

Profil

Vestjydsk Bogføringsbureau er et mindre revisionskontor, der holder til i lejede lokaler i Guldager. Her er ansat 6 medarbejdere inklusiv Glenn Raaby, der er anpartshaver og direktør.

Virksomheden blev etableret i 1971, og blev overdraget til de nuværende ejere 1. juli 2011. De primære arbejdsopgaver var dengang selvangivelser (alle skulle indlevere selvangivelse) og momsregnskab (momsen blev indført i 1967) og så – selvfølgelig – regnskaber.

Vestjydsk Bogføringsbureau vil gerne – dengang som nu – yde assistance til selvstændige og lønmodtagere. Vi lægger vægt på at opgøre skattetilsvar m.v. korrekt, men lovgivningens bestemmelser skal naturligvis udnyttes til at minimere dette. Herudover er økonomisk rådgivning inden for pension, bolig og investering også relevante arbejdsområder.

Vi lægger vægt på at have kendskab til din virksomhed, og du vil have en fast medarbejder tilknyttet.

Medarbejderne deltager jævnligt i efteruddannelse, ligesom vi løbende holder os opdateret vedr. nye love, domme og andre afgørelser, der har betydning for dig og din virksomhed.

Du vil blive orienteret om ting, der er af betydning for dig og din virksomhed både personligt og via vores kundeinformationer, der udsendes flere gange årligt.

Vi er medlem af Foreningen Danske Revisorer og undergivet deres kvalitetsbestemmelser og forsikringsgaranti. 

Vores arbejdsområder

Vi påtager os en lang række opgaver for alle typer virksomheder, private samt foreninger og fonde.
Læs mere under Ydelser.

vbb-ill10.jpg

Vi er medlem af:

fdr-logo